Bildarkiv från våra klubbaktiviteter

Fiske, scouting och orientering vid Lillesjödagen.

Scouterna hade slagit läger i vindskydd och bjöd på blåbärssoppa och pinnbröd. OK-Löftan bjöd på miniorientering och våfflor. Det var full fart på fisket. Resultatet var sämre, bara 6 fiskar togs upp (3 öringar). Christina Schultz blev dagens fiskehjälte med en fin öring, som hon vann fisketävlingen med. Matlagningskurs blev en stor framgång. Fina fisken var temat och med en spännande meny spisades det på Frillesås skolan.Hittills har vi tillagat 7 olika fiskrätter med lika många entrérätter. Vi har lärt oss att filea, ta bort skinn o ben o "byxa" fisken.

Till startsidan

Ole som vinterfiskar i Lillesjön En fluga skall knytas Det var full fart uppe vid Lillesjön söndagen den 11 september Clara har fångat en av åtta fiskar när det var Lillesjödagen 2010. 
(hund okänd och lite deppig. :-) Kaj i full fart Många deltagare i Äggapromenaden 2011 som vi arrangerar 
tillsamans med scouterna i Frillesås. Lasse vägleder i poängpromenaden. Biotopvård i Löftaån före Biotopvård i Löftaån efter Här är de lyckliga Arnold, Roger och Kaj OBS! Hyllorna tomma! Löftaånsdag -94 Löftaånsdag -94 med Hans och Bengt Hyllorna fulla Klubbträning med flugkast Ordföranden smakar av dagens entré: Gäddqueneller medan han vänta på att hans slavar gör färdigt Bouillabaissen. Roger, Tommy och Hans-Olow koncentrerar sig, för att få till det! Dax att äta Mumsfillibabba Kaj och Owe vispar runt med Rolf som kollar att allt går rätt till Krispig laxrulle med lagrad Svecia. Mums. Roger och Tommy på bild. Monsieur Kaj lägger sista handen vid grytan. Matlag 3 o 4 visar bakdelarna- Mikael instruerar. Torsk i vinsky med oliver, kapris o pressad pommes de terre (Potäter). Sol, bra is och mycket fisk ( 40 st). En härlig dag på Lillesjön Löftaåns dag 2013 John Grünberg tog 4 öringar på tillsammans 5,5 kilo den största på 2,2 kg Erik Antonsson, vägaren heter Michelle och fisken väger 4,5kg Löftaåns dag 2013 Simon Ljunggren i förgrunden tog en på 1,65 kg 55 cm Den lilla flickan heter Jamila – den stora flickan är Linda